BTO laptops

bto Twee pijlers waarmee Netromex zich van de meute probeert te onderscheiden zijn onze dienst na verkoop en onze op maat gemaakte configuraties. Op PC’s zijn deze principes perfect toe te passen. Voor laptops ligt dat over het algemeen wat moeilijker omdat wij als systeembouwer steevast zelf afgewerkte systemen moeten aankopen bij een fabrikant. Het gevolg is dat we bij defecten onder garantieperiode daarom vaak niet veel meer kunnen doen dan de laptop terugsturen naar de fabrikant met allerlei klantonvriendelijke gevolgen van dien.

We hebben echter een fabrikant gevonden via dewelke we onze twee principes toch kunnen toepassen. Via BTO kunnen we dus vanaf heden op maat gemaakte laptops aanbieden met een degelijke dienst na verkoop.

Denk dus zeker aan ons indien u nog eens een laptop denkt aan te schaffen.