Netromex presenteert de Atacama V2

Vandaag stelt Netromex de nieuwe versie van zijn Atacama voor. Na jarenlang vertrouwd te hebben op de ECS barebone, wordt de fakkel nu overgenomen door de NUC van Intel. Deze barebone is nog kleiner, nog stiller en verbruikt nog minder dan de ECS barebones. Bovendien geniet je van de bouwkwaliteit van Intel zelf.

tall-nuc-frontstraight-rgb

Netromex zette de Atacama een paar jaar geleden op het menu als de ideale desktop computer voor de doorsnee gebruiker. Daarmee rekenden we toen al af met de grote en lawaaierige desktop computers die toen nog de regel waren. Door de evolutie van de technologie zijn de ECS barebones echter alweer achterhaald en schakelen we over naar de nieuwste generatie barebones. De Intel NUC is nu zo klein geworden dat je deze gewoon achter op je monitor kan bevestigen.

Met de Atacama V2 bedient Netromex zijn klanten alweer op hun wenken. We garanderen alweer een snelle, stille en zuinige oplossing tegen een verantwoorde prijs.

Meer info op de produktpagina.