Corsair RapidFire Gaming Keyboards

Cherry, bekend om zijn kwalitatieve verwezenlijkingen op het vlak van keyboard-technologie, geeft zijn achtervolgers lik op stuk door de Cherry MX Speed switches op de markt te gooien. Deze technologie wordt gebruikt in mechanische toetsenborden voor gamers. Voor deze doelgroep is snelheid en kwaliteit zeer belangrijk. De innovatie waarmee Cherry nu afkomt, maakt de toetsenborden nog gevoeliger en sneller door een aanzienlijk kortere activatie- en bouncetijd.

RapidFire

Corsair heeft het alleenrecht over deze technologie voor de komende zes maanden. Daarom hebben ze zich in Fremont bij Corsair gerept om de RapidFire-reeks zo snel mogelijk op de markt te smijten.

Het verschil tussen de K65 en K70 bestaat erin dat de K65 een kleiner keyboard is dat het numerieke pad ontbeert. De RGB-variant zorgt dan weer voor de nodige lichteffecten. Alle modellen zijn beschikbaar in azerty- en qwerty-uitvoering.

CORSAIR K65 RGB RapidFire (149,99 EUR)*
CORSAIR K70 RapidFire (139,99 EUR)*
CORSAIR K70 RGB RapidFire (179,99 EUR)*

(*) Vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EUR en zijn dagprijzen. Informeer steeds naar de actuele prijzen.