Wij zijn aan het flyeren

Wij zijn aan het flyeren. Ik weet zelfs niet of dat een werkwoord is maar het betekent in ieder geval dat u mogelijks een sobere eyecatcher van ons in uw bus terugvindt. De bedoeling is dat deze niet te veel informatie bevat maar dat deze de geprikkelde nietsvermoedende potentiële klant naar onze webstek leidt. Indien u dit leest, heeft de vis vermoedelijk gebeten, en leiden we u kort graag in tot de wondere wereld waartoe Netromex toegang verschaft.

Onze kernactiviteit is het bouwen van PC’s op maat van de klant. Onze focus ligt op kleine en stille systemen die toch de nodige performantie bieden. Maar op elk potje past een ander deksel. Dus u vraagt, wij draaien.

Indien u liever de handen zelf uit de mouwen steekt, kan u bij ons echter ook terecht voor de aankoop van losse computeronderdelen. Wij kunnen een brede waaier aan onderdelen tegen scherpe prijzen afleveren.

Tenslotte zijn wij ook beschikbaar om allerhande computerproblemen op te lossen. Zit u in de rats met uw PC of randapparatuur, komen we u graag ter hulp gesneld.

En al dit lekkers verzorgen wij op tijdstippen die u passen. Wij zijn dus vooral ‘s avonds en in het weekend actief.

Bovendien bent u bij ons geen nummer maar ervaart u hoe het is om u als klant terug koning te voelen.

Helaas past er in dit concept momenteel geen dure handelsruimte noch webshop. Wij staan u dus initieel graag via email te woord. Vrees niet. De persoonlijke aanpak wordt daarop meteen ingezet.