Gaming on the Road

Een gaming rig heeft vaak een vaste plek in huis. Vaak zijn die beestjes nogal uit de kluiten gewassen en hangt er een draak van een scherm aan vast. Niet erg bepaald mobiel te noemen. Wat moet je dan als je vaak pendelt tussen verschillende plekken? Dan stelt zich de vraag of je niet beter een gaming laptop kan aanschaffen.

BTO -waar we steevast mee samenwerken op het gebied van laptops- heeft daartoe momenteel een mooi modelletje in huis. De BTO X BOOK 15CL872 komt standaard met de laatste Core i7 uit de Intel stal. Configureer hem daarnaast met een GTX 1060 met 6GB en een 144Hz scherm en je kan praktisch alle courante games met de nodige sier op je scherm toveren. Door zijn 15,6″ formaat en zijn gewicht van slechts 2kg, is deze klepper nog eens redelijk draagbaar te noemen ook.

Rust de 15CL872 daarnaast uit met een snelle SSD van 250GB en een 2TB HDD op 7200rpm en je komt op een huidige richtprijs van 1.769,00 EUR (*). Andere configuraties zijn mogelijk.

Kortom, een perfecte balans tussen prijs/portabiliteit.

Uiteraard ben je nog steeds goedkoper gesteld met een op maat samengestelde desktop case waarvan je dan ook de grafische kaart probleemloos in de toekomst kan vervangen op het moment dat deze niet meer mee kan. Maar als je je beest vaak moet verhuizen, is de X BOOK 15CL872 zeker een sterk compromis.

BTO X BOOK 15CL872 Hardware.info Review

Deze, alsook eender welke BTO laptop bij ons besteld voor 31/12/18 komt in aanmerking voor onze Winter is Coming actie.

(*) Vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EUR en zijn dagprijzen. Informeer steeds naar de actuele prijzen.