Netromex bouwt PC’s volledig op maat van uw behoeften. U vraagt, wij draaien.

Uiteraard zijn wij door onze jarenlange ervaring in staat om het kaf van het koren te scheiden en werken wij vaak met geprefereerde onderdelen. Deze assembleren wij dan tot systemen die vaak nogal aansluiten bij de behoeften van verschillende klanten. Zo komen we tot bepaalde standaardconfiguraties. Uiteraard zijn dit louter voorzetjes en staan we open voor alle persoonlijke voorkeuren en voorstellen.

De ATACAMA V2 is de ideale partner voor de dagelijkse digitale routinetaken. Emails verwerken, websites bezoeken, Office documenten bewerken, foto’s bewerken, filmpjes bekijken. Het zijn allemaal zaken waar we dagelijks mee bezig zijn. De ATACAMA V2 helpt je hier vlot en productief doorheen. Bovendien is het bakje stil, klein en aanschouwbaar waardoor het er niet echt toe doet waar je hem in huis plaatst. Hij past overal.

De VALLETTA neemt het stuur over daar waar de ATACAMA V2 beperkingen vertoont. Zo is de ATACAMA V2 door zijn gestalte beperkt in het toevoegen van extra opslag of uitbreidingskaarten zoals een grafische kaart. De extra mogelijkheden die de VALLETTA biedt tov de ATACAMA V2 vereisen helaas terug het gebruik van een grotere kast die we ondanks alles relatief klein, stil en aanschouwelijk hebben gehouden.